Firefox'unuzda Oyun Oynayın

Biliyorsunuz Mozilla Firefox'un en güçlü yönlerinden birisi eklentileri. Binlerce eklenti var. İşte bu yazıda size Firefox'unuzu bir eğlence makinesine dönüştürecek olan eklentilerden bahsetmek istiyoruz.

Play Your Piano
Bu adresten indirebileceğiniz bu eklenti ile bilgisayarınızı Firefox'unuz yardımıyla bir piyanoya çevirebilirsiniz. Şu anki güncel sürümü 1.3.

Eklentiyi kurduktan sonra Firefox 7 kullanıyorsanız Alt tuşuna basın. En üstte Dosya, Düzen... Yardım yazan menü açılacak. Burada Araçlar'a tıklayın. Açılan menüden Piyanonu çal'a tıklayın. Şimdi 123456789 tuşlarını kullanarak piyano çalabilirsiniz.

Puzzle
Bu adresten indirebileceğiniz bu eklenti sayesinde herhangi bir resmi bir yapboza dönüştürüp bu yapbozu tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Eklentiyi kurduktan sonra yapboz olarak oynamak istediğiniz resme sağ tıklayın açılan menüden Puzzle - image size'a gelin ve size sunulan 5 seçenekten birini seçin. Tarayıcınızda yeni bir sekme açılacak. Burada yapbozunuzu tamamlamaya çalışabilirsiniz.

Xultris
Bu adresten indirebileceğiniz bu eklenti yine adından anlaşılacağı gibi bir tetris oyunu.

Firefox 7 kullanıyorsanız alt tuşuna basın ve en üstte açılan menüde Araçlar'a tıklayın. Xultris'e tıklayın. Yeni bir pencerede tetris oyunu açılacaktır. N tuşuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. Oyun yön tuşlarıyla oynanıyor.

Pacman
Bu adresten indirebileceğiniz bu oyun da efsane Pacman oyununun Firefox için olanı. 

Firefox 7 kullanıyorsanız Alt tuşuna basın ve en üstte açılan menüde Araçlar'a tıklayın. Pacman'e tıklayın. Yeni bir pencerede pacman oyunu açılacaktır. Bir ok tuşuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. Oyun yön tuşlarıyla oynanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder